Украинските защитници, които в момента са в посока Бахмут, смятат, че

...
Украинските защитници, които в момента са в посока Бахмут, смятат, че
Коментари Харесай

Украински офицер обясни защо трябва да има нова вълна на мобилизация

Украинските бранители, които в момента са в посока Бахмут, считат, че в този момент има потребност от актуализиране на войските, тъй че няма да е допустимо да се избегне нова вълна на готовност в Украйна. Това сподели в интервю за Gazeta.ua офицер от 3-та обособена десантно-щурмова бригада Юрий Гаврилишин с позивна „ Милан “.

" Без баналното осъзнаване, че е належащо да сменим момчетата на фронта, няма да има победа. Дори не знам кого да обвиня тук. Защото след една година война това към този момент може да се разбере. Във всеки случай, обществото няма да се измъкне от това. Гаврилишин в изявление един път сподели, че би желал борбите за Киев да продължат, тъй като тогава обществото ни беше обединено, както в никакъв случай до момента. Всички усещаха опасността от загуба на страната. Когато такава заплаха до столицата завърши, хората се отпуснаха и животът още веднъж се върна в естественото си русло “, споделя украинският бранител.

Той добави, че украинците би трябвало да схванат, че всеки, където и да се намира, на фронта или в тила, би трябвало да направи всичко, зависещо от тях, с цел да приближат успеха на Украйна във войната.

" Необходимо е да упражнявате, да вземете оръжие, да изработите разнообразни тактически детайли, да научите образование за огнестрелно оръжие. Сега има доста литература - в случай че има предпочитание ", споделя Юрий Гаврилишин.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР